Laatste foto's

Laatst gewijzigd

Feestelijke presentatie van onze nieuwe kledinglijn


Vrijdag 3 november wordt in het Entrepot gebouw de nieuwe kledinglijn van V&K-Stenenman gepresenteerd. De afgelopen maanden is er binnen V&K-Stenen Man druk gewerkt aan het opzetten van deze kledinglijn.
In het verleden beschikte onze vereniging altijd over sportkleding in de clubkleuren.
De tijd is rijp om dit na een aantal jaren van afwezigheid weer nieuw leven in te blazen.

Aanzet tot deze opzet was de samenwerking met Nesta Shipping en Arends Scheepvaart. Zij zijn de nieuwe sponsoren van de presentatiepakken van de wedstrijd groepen turnen.
De kleding is nu ook aan te schaffen door alle leden van de club. Er zijn trainingspakken, turnpakjes, broekjes met shirts en tassen te krijgen in de clubkleuren.

Met uitzondering van de turnselectie die al over mooie pakjes beschikte, is er gekozen voor dezelfde outfit voor de hele club. Dit schept een stukje eenheid, biedt een stukje veiligheid en bovendien is het eenvoudig kleding die te klein is door te verkopen (ruilen) met andere leden.

Feestelijke presentatie

Vrijdag 3 november
Vanaf 19.30 uur in het Entrepotgebouw (Willemshaven/Dokkade)


Natuurlijk rekenen we op uw belangstelling.

Het is deze avond ook mogelijk in te tekenen op de bestellijst van trainingspakken, shirt, broekjes en tassen.
Turnpakjes en broekjes zijn nu al verkrijgbaar via deze website.

 

De grote Club Actie gaat weer van start!

V&K-Stenen Man doet ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Ieder jaar levert deze actie weer een mooi bedrag op, we hopen ook dit jaar op een succesvolle actie. 

De boekjes zijn uitgedeeld en de leden mogen vanaf zaterdag 16 september weer loten gaan verkopen aan bv familieleden, buren en kennissen. Boekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Vraag een extra boekje bij je leid(st)er.

Door loten te verkopen kun je ook nog wat winnen!
Zo kun je een gratis 2e entreekaart winnen voor een dagje uit, wanneer je meer dan 20 loten verkoopt. Als je jezelf registreert als verkoper op kids.clubactie.nl kun je zelfs een Playstation 4 winnen.
De vereniging verloot zelf ook nog 2 kadobonnen onder alle deelnemers. Je maakt hier al kans op als je 1 lot hebt verkocht. De 2 leden, die de meeste loten verkopen krijgen ook een leuke waardebon. Meer informatie hierover volgt tijdens de actie.

Ons doel
Vorig jaar heeft de actie de vereniging een klein € 1.000,- opgeleverd. Dit jaar willen we voor € 1.250,- gaan. We gaan dit bedrag gebruiken voor leuke festiviteiten tijdens het 100-jarig bestaan van de vereniging in 2018.

Graag de boekjes uiterlijk vrijdag 3 november inleveren bij de leiding.

Iedereen veel succes en alvast bedankt voor jullie inzet!


 

Nest Shipping en Arends Scheepvaart nieuwe kledingsponsors voor wedstrijdturnsters


Woensdagavond werd in het Noorderke door Nesta Shipping en Arends scheepvaart een overeenkomst ondertekend. Namens V&K-Stenen Man waren Piet de With (voorzitter) en Andries Cuperus (penningmeester) aanwezig. De twee genoemde bedrijven verzorgen vanaf heden de sponsoring van de presentatiepakken voor wedstrijd-turnsters van V&K-Stenen Man in de komende drie jaar. Beide heren, Sander Alberda van Nesta en Dirk Arends van Arends Scheepvaart, hebben al lange tijd een bijzondere band met V&K-Stenen Man. Dat maakt deze sponsoring zo bijzonder. Deze band gaat terug naar de periode waarin in Harlingen een groep jongens onder leiding van toenmalig trainer Wim Burry hoge resultaten boekte met hun springroep turnen.
Sander en Dirk maakten deel uit van deze groep en hebben veel mooie herinneringen aan deze tijd.
Tijdens de bijeenkomst afgelopen woensdag kwamen de verhalen over deze roemruchte periode uiteraard naar voren. Zo wist Sander nog te vertellen dat hij eigenlijk door zijn moeder naar turnen werd gestuurd omdat hij wel wat beweging kon gebruiken. Daar werd uiteindelijk zijn talent voor deze sport ontdekt. `Er werd vroeger getraind in de gymzaal aan de Fabrieksstraat, ‘ vertelde Dirk. Ook deze zaal was, net als de huidige trainings-accommodatie, niet echt geschikt voor de turnsport. Daarom begon de aanloop al in het toilet en werd via een merkwaardige slinger-route toch uiteindelijk de sprong gewaagd. Het beruchte piekuurtje voorafgaand aan de training kwam ook nog even naar voren. In heel Nederland deden de beide heren met hun inmiddels vriendengroep mee aan de turnwedstrijden. Het waren andere tijden, maar aan de verhalen te horen vooral mooie tijden.
Je zou dus kunnen zeggen dat de vroegere generatie Harlinger topsporters de huidige generatie in de arm neemt. V&K-Stenen Man is daarom heel erg blij met deze nieuwe kledingsponsors.
De wedstrijdkleding is een belangrijk onderdeel van het de nieuwe kledinglijn waar al binnen de club al een tijdje aan wordt gewerkt. Voor alle onderdelen van de club wordt per ingang van komend seizoen gestart met het aanbieden van clubkleding . Leden kunnen dan net als bij andere sportclubs sportkleding aanschaffen in de clubkleuren van V&K-Stenen Man.

Actueel

Nest Shipping en Arends Scheepvaart nieuwe kledingsponsors voor wedstrijdturnsters


Mooie afsluiting turnseizoen tijdens Friese kampioenschappen toestel


Dansers schitteren tijdens voorstelling in de Harmonie


Zilver op Friese kampioenschappen voor Merjema Becirovic


Chantal Hietkamp behaalt goud!


Succesvol weekend voor de meiden van jazzdans en turnen


Bloemen tijdens Algemene ledenvergadering


Geslaagde Fundag voor de groepen van het instap-turnen