Laatste foto's

Laatst gewijzigd

Waddenhal weer in gebruik

De gymnastiek zaal van de Waddenhal is weer klaar voor gebruik en de jazz lessen zullen dan ook komende maandag gewoon weer daar plaats vinden.

Jazz lessen verplaatst van Waddenhal naar gymzaal van Obs 't Wad

U heeft vast al gehoord over de noodopvang in de Waddenhal. Hierdoor is het niet mogelijk om de danslessen van a.s. maandag in de Waddenhal te geven. Gelukkig hebben we een andere zaal gevonden. Alle jazz dans lessen worden op 28 september verplaatst naar de gymnastiek zaal van Obs 't Wad aan de Midlummerlaan.

De ingang van deze zaal is aan de rechterkant van de school.


Het bestuur

De Grote Clubactie start 19 september weer!


Onze vereniging doet dit jaar ook weer mee om zo extra inkomsten te genereren voor bijvoorbeeld leuke activiteiten/wedstrijden voor onze leden of juist nieuwe materialen. In de week van 14 tot en met 18 september zullen de verkoopboekjes worden uitgedeeld tijdens de lessen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een boekje krijgen om zo langs familie en bekenden te gaan om loten te verkopen. De verkoop gaat via automatische incasso, dus de kinderen hoeven niet met contact geld over straat te lopen.

De verkoop gaat van start op 19 september en de boekjes moeten 30 oktober weer ingeleverd zijn bij de docent.

Dit jaar is het ook mogelijk om online loten te kopen. De link hiervoor is clubactie.nl/actie/VKrachtStenenMan. Vanaf 19 september kun je hier online loten kopen. Stuur de link door naar zoveel mogelijk bekenden om zo veel mogelijk loten te kunnen verkopen voor onze vereniging. Ook wordt de link op onze website vermeld: www.venk-stenenman.nl

De Grote Clubactie heeft zelf een leuke verkoopwedstrijd georganiseerd. Bij 20 verkochte loten krijg je een gratis pretparkkaartje (Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland). Ook kun je via de site van de Grote Clubactie je eigen website maken en daar je verkochte loten registreren. Hier maak je dan kans op een Ipad en vele andere prijzen. Meer informatie hierover is te vinden in het verkoopboekje.

Daarnaast heeft de club ook een verkoopwedstrijd georganiseerd. De 3 leden, die de meeste loten hebben verkocht, krijgen een cadeaubon. Meer informatie hierover volgt tijdens de actie.

Dus doe allen mee en zet je in voor onze vereniging en maak zelf kans op mooie prijzen via de Grote Clubactie en/of via onze eigen verkoopwedstrijd.

Wij hopen allemaal op jullie steun en inzet voor een mooi resultaat van de Grote Clubactie.

Alvast heel erg bedankt!
Bestuur V&K-Stenen Man


Actueel

De Grote Clubactie start 19 september weer!


Lees verder…

Turnster Berber Koornstra van Venk-stenenman zilver op NK turnen!


Lees verder…

8 medailles voor Venk-Stenenman


Lees verder…

Bestuur V&K-Stenen Man zoekt secretaris en algemene bestuursleden!


Lees verder…

18 turnsters behalen zeer goede resultaten


Lees verder…

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE BONDSCONTRIBUTIE


Lees verder…

Turnsters door naar landelijke plaatsing


Lees verder…

Goud voor gymvereniging venk-stenenman Harlingen


Lees verder…