Laatste foto's

Laatst gewijzigd

Geen lessen in de meivakantie

Tijdens de meivakantie zijn er twee weken geen lessen.

Voor het turnen en jazz gaan een aantal lessen wel door in de week van 25 april vanwege turnwedstrijden wedstrijden en een dansoptreden in mei. Deze leerlingen hebben hier via de docent bericht over gehad.

Het bestuur en de docenten wensen iedereen een heel fijne meivakantie!

Goede opbrengst met Jeugdsponsoractie van de Poiesz

V&K -Stenenman was uitgeloot voor de Jeugdsponsoractie waarbij supermarktketen Poiesz deelnemende verenigingen steunt door middel van sponsormunten die bij de boodschappen en sommige actieproducten worden uitgedeeld. De klanten kunnen dan de munten in de verschillende buizen in de winkel deponeren. Onze deelname was ook dit jaar weer zeer succesvol en vele klanten hebben ons gesteund.

Vrijdag 15 april gingen een aantal leerlingen en bestuurslid Ester de Bruin naar het FEC in Leeuwarden om tijdens de feestelijke afsluiting van de actie onze cheque op te halen. Daar bleek dat we het mooie bedrag van 1247 euro in ontvangst mochten nemen!

Als vereniging zijn we heel blij met deze bijdrage en we willen iedereen die heeft mee geholpen en in het bijzonder de Poiesz supermarkten via deze weg bedanken.

                                                  

Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!

                                                          

V&K-Stenen Man doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank.

Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 6 en vrijdag 15 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen? Het is voor V&K-Stenen Man belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onder andere onze clubdag en een nieuwe lichte tumblingbaan voor de Gymclubs. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen het realiseren van deze doel dichterbij te brengen, door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Alleen voor leden van de Rabobank:
Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór dinsdag 1 maart 2016 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad Mijn gegevens worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.
Leden van de Rabobank ontvangen dan op woensdag 6 april per post hun stemcode en de link naar de stemsite.
Meer informatie? Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/lnwf.
Kom in actie! Beslis mee van 6 april t/m 15 april en help onze club bij het realiseren van V&K-Stenen Man

Alvast bedankt voor uw steun!
Met vriendelijke groet,
Bestuur V&K-Stenen Man Harlingen

Actueel

Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!


Kwart finale NK dames turnen 12 en 13 maart


V&K-Stenenman in de picture bij Piet Paulusma


Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz


Benoeming nieuwe voorzitter


Angelique Bos start bij V&K-Stenenman


Turnster Berber Koornstra van Venk-stenenman zilver op NK turnen!


8 medailles voor Venk-Stenenman