Laatste foto's

Laatst gewijzigd

29 mei Jazz dansfestijn Leeuwarden


29 mei is het weer zover, dan gaan de jazzgroepen weer optreden in de Harmonie in Leeuwarden.
Van 10.30 tot 12.00 zijn er verschillende groepen uit Friesland te bewonderen op het podium van de Harmonie in Leeuwarden. Waaronder de 4 jazz groepen van V&K Stenen Man.

Matrozen, Prinsessen, Vogels en Vriendschappen komen voorbij op het podium. De danseressen zijn al een hele tijd aan het repeteren voor deze show.

Info voor de ouders: De danseressen worden tussen 9.30 en 9.45 verwacht in de bovenste zaal (bentecera), Stephanie vangt de meiden op. Dan kunt u ook gelijk kaartjes halen bij de ingang van de Rabobank zaal. Wees er snel bij, want de show is snel uitverkocht!

Mee te nemen;
Iets te eten en te drinken.
Jazz 1; Wit wielrenbroekje
Jazz 2; Wit wielrenbroekje
Jazz 3; Zwart wielrenbroekje, zwart balletpak of strak hemdje
Jazz 4; Zwart wielrenbroekje, zwart balletpak of strak hemdje
De aanvulling van het kostuum heeft Stephanie.

Kom allemaal kijken op zondagmorgen in de Harmonie.

                                 

Binnenkort clubdag!

Het is al weer een hele tijd geleden dat er een evenement is geweest waarbij alle leden van onze vereniging vertegenwoordigd waren.
Vandaar dat we zaterdag 18 juni een clubdag organiseren in de Waddenhal waar bijna alle leden van V&K-Stenenman aan mee gaan doen. Deze middag willen we laten zien wat onze club te bieden heeft en hoe leuk het is om te sporten bij onze vereniging.

Het wordt een grote show met verschillende optredens. U kunt bijvoorbeeld kijken naar spannende gymnastiek- en turndemonstraties, het freerunnen gaat laten zien wat ze in huis hebben en de jazzdans groepen laten hun mooiste choreografieën zien.

Het belooft een leuke middag te worden voor jong en oud en na de show is er een open gymplein welke toegankelijk is voor iedereen.

Dus zet 18 juni in uw agenda, het programma begint om 14.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

Het bestuur

Goede opbrengst met Jeugdsponsoractie van de Poiesz

V&K -Stenenman was uitgeloot voor de Jeugdsponsoractie waarbij supermarktketen Poiesz deelnemende verenigingen steunt door middel van sponsormunten die bij de boodschappen en sommige actieproducten worden uitgedeeld. De klanten kunnen dan de munten in de verschillende buizen in de winkel deponeren. Onze deelname was ook dit jaar weer zeer succesvol en vele klanten hebben ons gesteund.

Vrijdag 15 april gingen een aantal leerlingen en bestuurslid Ester de Bruin naar het FEC in Leeuwarden om tijdens de feestelijke afsluiting van de actie onze cheque op te halen. Daar bleek dat we het mooie bedrag van 1247 euro in ontvangst mochten nemen!

Als vereniging zijn we heel blij met deze bijdrage en we willen iedereen die heeft mee geholpen en in het bijzonder de Poiesz supermarkten via deze weg bedanken.

                                                  

Actueel

Goede opbrengst met Jeugdsponsoractie van de Poiesz


Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!


Kwart finale NK dames turnen 12 en 13 maart


V&K-Stenenman in de picture bij Piet Paulusma


Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz


Benoeming nieuwe voorzitter


Angelique Bos start bij V&K-Stenenman


Turnster Berber Koornstra van Venk-stenenman zilver op NK turnen!